Application software engineer

32-38 uur per week
DGT, Enschede (hybride)

Heb jij een passie voor het bouwen en verbeteren van apps? Lijkt het je leuk om te werken aan apps die gebruikt worden met fysieke schaakproducten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega die het leven van schakers nóg leuker gaat maken!

Dit is hoe jouw functie eruit ziet:

DGT zoekt een zelfstandige en proactieve software engineer die onze nieuwe DGT Chess app onder zijn/haar hoede kan nemen. Binnen het team van ontwikkeling & innovatie krijg jij de verantwoordelijkheid voor de (door)ontwikkeling van onze app. Een belangrijke rol, want deze app is de basis voor het eenvoudig verbinden en gebruiken van al onze slimme schaakproducten.

Jouw werk zal voornamelijk bestaan uit het beheer van de app, het toevoegen van nieuwe functies en het verbeteren van bestaande functies. Het schrijven van begrijpelijke en goed onderhoudbare code incl. documentatie is hierbij van groot belang. De DGT Chess app is geschreven in Flutter/Dart. Mocht je deze taal nog niet beheersen geven we jou de tijd, ruimte en middelen om die te leren.

Je doet dit natuurlijk niet alleen. Je zal werken in een team met jouw collega programmeurs, elektrotechnici, product- en UX-ontwerpers. Samen gaan we van idee tot product, en zorgen jouw oplossingen voor nog meer schaakplezier!

Om succesvol te zijn in deze functie:

• Een afgeronde HBO/WO opleiding, of equivalent door relevante werkervaring.
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal.
• Open en oplossingsgerichte werkhouding.

Wat bieden wij?

Werken bij DGT betekent werken in een prettige en informele werkomgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je werkt aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Op reguliere basis heb je daarom gesprekken met jouw leidinggevende over persoonlijke- en afdelingsdoelen.

In overleg komen we een salaris overeen dat past bij jouw werkervaring en leeftijd. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar (op basis van voltijds dienstverband zijnde 38 uur) en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. Als het goed gaat met de organisatie dan profiteer jij daarvan mee door onze winstdelingsregeling. In het kader van vitaliteit zorgen wij voor een zit/sta bureau, is er wekelijks vers fruit beschikbaar en zorgen we samen met onze kantoorhond Pebbles voor een gezellige sfeer met de nodige afleiding. En natuurlijk zijn er leuke teamuitjes.

Over de organisatie

Digital Game Technology B.V. (DGT) is een dynamische, groeiende en internationaal georiënteerde organisatie in Enschede. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve producten voor de denksporten, met name voor het schaken. Deze distribueren we naar ruim 100 landen. De producten van DGT zijn uniek en innovatief en wij streven naar kwaliteit en een positieve gebruikservaring. Dit doen we met 20 enthousiaste en betrokken medewerkers!

Enthousiast geworden?

Stuur je CV met motivatie naar vacature@dgt.nl.
Digital Game Technology B.V.
T.a.v. Thimo Veldkamp
IJzersteden 8
7547 TB Enschede


Voor eventuele vragen met betrekking tot de functie en/of organisatie kunt u telefonisch contact opnemen met Thimo Veldkamp (Manager Ontwikkeling & Innovatie) op 053 – 430 5195.

Your name