Financieel administratief medewerker

24-32 uur per week
DGT, IJzersteden 8 te Enschede

Heb jij een passie voor cijfers en wil je werken in een groeiende organisatie, waar jouw stem wordt gehoord en je verbetervoorstellen direct worden geïmplementeerd? Wil je invloed hebben op het professionaliseren van onze financiële processen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Dit is hoe jouw functie eruitziet:

DGT is op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerker die kan helpen bij het beheer van onze dagelijkse boekhoudkundige en financiële behoeften. Discretie, georganiseerd en nauwkeurig werken zijn belangrijke kwalificaties voor deze functie, evenals goede klantrelaties en het vermogen om duidelijk te communiceren.

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de dagelijkse boekhouding; debiteuren- en crediteurenbeheer, verwerken van bankgegevens en het bijhouden van de subsidie administratie. Ook verzorg je fiscale aangiftes. Je stelt financiële overzichten op en adviseert het management proactief.

Om succesvol te zijn in deze functie:

  • Beschik je minimaal over een afgeronde financiële mbo+ of hbo-opleiding
  • Je hebt kennis van en ervaring met het opstellen van financiële rapportages en analyses.
  • Ben je accuraat, analytisch sterk, onderzoekend en proactief.
  • Kun je goed het overzicht bewaren, werk je gestructureerd en nauwkeurig.
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en werk je samen met verschillende afdelingen.
  • Beheers je Nederlands en Engels uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Wat bieden wij?

Werken bij DGT betekent werken in een prettige en informele werkomgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je werkt aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Op reguliere basis heb je daarom gesprekken met jouw leidinggevende over persoonlijke- en afdelingsdoelen.

In overleg komen we een salaris overeen dat past bij jouw werkervaring en leeftijd. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar (op basis van voltijd) en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. Als het goed gaat met de organisatie dan profiteer jij daarvan mee door onze winstdelingsregeling. In het kader van vitaliteit zorgen wij voor een zit/sta bureau, er is wekelijks vers fruit beschikbaar en zorgen we samen met onze kantoorhond Pebbles voor een gezellige sfeer met de nodige afleiding. En natuurlijk zijn er leuke team uitjes.

Over de organisatie

Digital Game Technology BV (DGT) is een dynamische, groeiende en internationaal georiënteerde organisatie in Enschede. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve producten voor de schaaksport en andere denksporten. Deze producten distribueren we naar 120 landen. De producten van DGT zijn uniek en innovatief en wij streven naar kwaliteit en een positieve gebruikservaring. Dit doen we met 20+ enthousiaste en betrokken medewerkers!

Enthousiast geworden?

Stuur je CV met motivatie naar t.a.v. Dhr. H. Pees (CEO) naar vacature@dgt.nl.

Voor eventuele vragen met betrekking tot de functie en/of organisatie kan je telefonisch contact opnemen met H. Pees op 053 430 5195.

Your name