Embedded software engineer

32-38 uur per week
DGT, Enschede (hybride)

Krijg jij energie van het schrijven van een efficiënt en goed werkend stuk code? Vind je het leuk om te zorgen dat de details kloppen? Misschien ben jij dan wel de persoon die de code gaat schrijven voor onze nieuwe slimme schaakproducten!

Dit is hoe jouw functie eruitziet:

DGT zoekt een embedded softwareprogrammeur met gevoel voor overzicht, die een complex vraagstuk kan vertalen in netjes gestructureerde code. Binnen het team van ontwikkeling & innovatie werk jij samen met collega programmeurs om de software te schrijven voor al onze nieuwe producten.

Jouw werk zal voornamelijk bestaan uit het schrijven van firmware in C. Jij vertaalt de functionele wensen in werkende code. Van het eerste proof of concept tot de release versie ben jij betrokken. Met je collega programmeurs denk je na over de juiste structuur en zoek je de beste oplossing. Je krijgt veel vrijheid om de vraagstukken aan te pakken op jouw eigen manier, te puzzelen, te testen en optimaliseren. Het schrijven van begrijpelijke en goed onderhoudbare code incl. documentatie is hierbij van groot belang.

Omdat wij een breed scala aan type producten hebben zit er veel variatie in de projecten. Daarnaast worden onze producten voornamelijk met elkaar gebruikt, dus het werk van het ene project heeft effect op het andere. Zo blijft ieder project een leuke puzzel. Samen gaan we van idee tot product, en zorgen jouw oplossingen voor nog meer schaakplezier!

Om succesvol te zijn in deze functie:

• Een afgeronde HBO/WO opleiding, of equivalent door relevante werkervaring.
• Minimaal 4 jaar ervaring met programmeren in C.
• Kennis van embedded electronics engineering is een pré.
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal.
• Open en oplossingsgerichte werkhouding.

Wat bieden wij?

Werken bij DGT betekent werken in een prettige en informele werkomgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je werkt aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Op reguliere basis heb je daarom gesprekken met jouw leidinggevende over persoonlijke- en afdelingsdoelen.

In overleg komen we een salaris overeen dat past bij jouw werkervaring en leeftijd. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar (op basis van voltijds dienstverband zijnde 38 uur) en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. Als het goed gaat met de organisatie dan profiteer jij daarvan mee door onze winstdelingsregeling. In het kader van vitaliteit zorgen wij voor een zit/sta bureau, is er wekelijks vers fruit beschikbaar en zorgen we samen met onze kantoorhond Pebbles voor een gezellige sfeer met de nodige afleiding. En natuurlijk zijn er leuke teamuitjes.

Over de organisatie

Digital Game Technology B.V. (DGT) is een dynamische, groeiende en internationaal georiënteerde organisatie in Enschede. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve producten voor de denksporten, met name voor het schaken. Deze distribueren we naar ruim 100 landen. De producten van DGT zijn uniek en innovatief en wij streven naar kwaliteit en een positieve gebruikservaring. Dit doen we met 20 enthousiaste en betrokken medewerkers!

Enthousiast geworden?

Stuur je CV met motivatie naar vacature@dgt.nl.
Digital Game Technology B.V.
T.a.v. Thimo Veldkamp
IJzersteden 8
7547 TB Enschede

Voor eventuele vragen met betrekking tot de functie en/of organisatie kunt u telefonisch contact opnemen met Thimo Veldkamp (Manager Ontwikkeling & Innovatie) op 053 – 430 5195.

Your name