Technisch Commercieel Inkoper

Enschede

In aanvulling op ons team zoeken we een commercieel inkoper met een technische achtergrond, die zelfstandig, tijdig en kostenbewust inkoopt en een correcte voorraadadministratie bijhoudt. DGT betrekt producten en technische componenten van leveranciers uit o.a. Europa, India, China en Taiwan. Goed om te weten is dat we naast onze standplaats in Enschede ook een voorraad beheren in de USA.

Rol

In deze rol heb je een belangrijke spilfunctie waarbij een goede samenwerking met magazijn- en productiemedewerkers alsmede met de afdelingen product ontwikkeling, kwaliteit, sales en logistiek vereist is.

De belangrijkste taken

  • Sourcen van producten en componenten;
  • Planmatig inkopen van producten en componenten;
  • Onderhandelingen met leveranciers over prijzen, voorwaarden en condities;
  • Leveranciersovereenkomsten opstellen, bewaken en evalueren;
  • Bijhouden van – en zorgen voor - een optimale voorraadadministratie.

Over de organisatie

Digital Game Technology BV (DGT) is een dynamische, groeiende en internationaal georiënteerde organisatie in Enschede. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve producten voor de denksporten, met name voor het schaken. Deze distribueren we naar ruim 80 landen. De producten van DGT zijn uniek en innovatief en daarom streven wij naar kwaliteit en een positieve gebruikservaring. Dit doen we met 20 enthousiaste en betrokken medewerkers!

Wat bieden wij

Werken bij DGT betekent werken in een prettige en informele werkomgeving. Omdat we werken aan innovatieve en unieke producten is jouw werkdag dynamisch, geen dag is hetzelfde! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je werkt aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Op reguliere basis heb je daarom gesprekken met jouw leidinggevende over persoonlijke- en afdelingsdoelen. Tot slot mag je van ons, als professionele organisatie, verwachten dat we een marktconforme beloning bieden evenals de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Wat is vereist?

Voor deze functie vragen wij een HBO werk- en denkniveau al dan niet verkregen vanuit relevante werkervaring. Daarnaast verwachten wij een commerciële instelling aangevuld met een technische achtergrond c.q. kennis van en affiniteit met techniek.

We verwachten van onze nieuwe collega een constructieve en resultaatgerichte instelling. Vanuit relevante werkervaring is zelfstandig werken en proactief acteren geen probleem. Maar ook onderhandelen en strategisch inkopen is je op het lijf geschreven. Tot slot heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk. De beheersing van meerdere talen wordt gewaardeerd.

Solliciteer direct

Hans Pees

Stel je vraag aan Hans
T+31 (0)53 43 05 195
vacature@dgt.nl

Solliciteren op deze functie

Voor eventuele vragen met betrekking tot de functie en/of organisatie kun je telefonisch contact opnemen met Hans Pees (Directeur) op +31 (0)53 – 43 05 195.

Your name