Assemblage Medewerker

16-24 uur per week
Enschede
Dit is hoe je functie eruitziet

In aanvulling op ons operations team zoeken we een assemblage medewerker. Je bent verantwoordelijkheid voor de productie van elektronische schaakborden. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het keuren, assembleren, testen en verpakken van elektronische schaakborden. Hierbij werk je met verschillende materialen en gereedschappen. Het resultaat is een optimale voorraad van kwalitatief goede en verzendklare eindproducten. Elke dag ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Jouw profiel

Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen ben jij een fantastische collega voor het team. Je pakt werkzaamheden zelfstandig op en je bent praktisch ingesteld. Je bent alert op verbeteringsmogelijkheden die je vervolgens bij je manager bespreekbaar maakt. Tot slot ben je in staat te werken onder druk.

Om succesvol te zijn in deze functie
  • Is ervaring met assemblagewerkzaamheden fijn, maar inzet en motivatie zijn belangrijker.
  • Werk je nauwkeurig, gestructureerd en heb je oog voor detail.
  • Kun je goed samenwerken in een klein team.
  • Ben je in staat zelfstandig te werken.
  • Zijn licht administratieve werkzaamheden voor jou geen probleem.
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat bieden wij

Werken bij DGT betekent werken in een prettige en informele werkomgeving. Omdat we werken aan innovatieve en unieke producten is jouw werkdag dynamisch, geen dag is hetzelfde! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je werkt aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Op reguliere basis heb je daarom gesprekken met jouw leidinggevende over persoonlijke- en afdelingsdoelen. Tot slot mag je van ons, als professionele organisatie, verwachten dat we een marktconforme beloning bieden.

Over de organisatie

Digital Game Technology BV (DGT) is een dynamische, groeiende en internationaal georiënteerde organisatie in Enschede. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve producten voor de denksporten, met name voor het schaken. Deze distribueren we naar ruim 100 landen. De producten van DGT zijn uniek en innovatief en wij streven naar kwaliteit en een positieve gebruikservaring. Dit doen we met 20 enthousiaste en betrokken medewerkers!

Enthousiast geworden?

Stuur je CV met motivatie naar vacature@dgt.nl t.a.v. Stephanie Beldhuis.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Stephanie Beldhuis

Stel je vraag aan Stephanie
T+31 (0)53 43 05 195
vacature@dgt.nl

Solliciteren op deze functie

Voor eventuele vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Stephanie Beldhuis op 053 – 430 5195.

Your name